Abbeystones Ivory grijs XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld - met deklaag

Productnummer: EX70009-60-300-400   |   Luxe stenen met een moderne grijze kleur   |   Extra grote stenen

€ 27,32 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones Ivory grijs XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld - met deklaag

  • Leuk te combineren met keramische tegels
  • Getrommeld voor een verouderde look
  • Vorstbestendig
  • Extra grote getrommelde steen voor optisch ruim terras

Abbeystones Ivory grijs XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld - met deklaag

Deze extra grote abbeystones van 30 x 40 x 6 cm zijn voorzien van een grijs genuanceerde moderne kleur. De A-kwaliteit stenen van het merk Excluton zijn ecologisch en duurzaam geproduceerd aan de hand van de nieuwste technieken. De stenen behouden vrij lang de kleur en zijn erg goed te onderhouden. Vanwege de lichte kleur en het grote formaat, zorgt deze trommelsteen voor een optisch ruim terras. Ook zijn de stenen sneller te leggen dat de gewone abbeystones aangezien u of uw hovenier simpelweg minder stenen in de hand hoeft te hebben. Deze stenen legt u eenvoudig in een zandbed en is geschikt voor zowel een oprit als een terras. 

Niet gevonden wat u zocht? 

Deze opritstenen of terrasstenen zijn ook verkrijgbaar in een wildverband bestaande uit verschillende maten en in een 20 x 30 cm variant. Bekijk de hele lijn Abbeystones hier! Niet overtuigd van de kwaliteiten van de Abbeystones? Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment oprit bestrating of betontegels.

Abbeystones zijn eenvoudig zelf te leggen!

Gaat u zelf aan de slag? Dan raden wij u aan voor u begint onze klustip over het leggen van Abbeystones goed door te nemen. Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de verwerking van de stenen en praktische tips. Ook benoemen wij hier alle extra benodigdheden die komen kijken bij uw tuinproject, zoals zand, voegmiddel en betonbanden. Vergeet deze niet aan uw bestelling toe te voegen!

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Excluton abbeystones tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met deklaag abbeystones xxl ivory grijs 30 x 40 x 6 cm getrommeld Abbeystones Ivory grijs XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld - met deklaag   |   Luxe stenen met een moderne grijze kleur   |   Extra grote stenen Op voorraad
€ 27,32 Per m2 incl. btw